Karin Van Huyck

psychotherapeut

 
   
 

Opleiding:

Karin Van Huyck behaalde in 1990 haar basisdiploma assistente in de psychologie (optie psychopedagogische en klinische psychologie) aan de KVH te Antwerpen. Van 1994 tot 1997 volgde zij een postgraduate opleiding in de Systeemgeoriënteerde Therpieën aan het LIST. Zij is een erkend psychotherapeut door de BVRGS (beroepsvereniging systeempsychotherapeuten).

Nadien volgde zij nog verscheidene langdurige opleidingen. In 2007 behaalde zij haar getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid. In 2010 volbracht zij haar opleiding als kinderyogadocente en in 2011 voltooide zij een opleiding kinderyogacoach in Nederland. Sinds 2015 volgt zij een opleiding als Mindfulness-trainer bij het IAM .

Werkervaring:

Sinds 1999 is zij werkzaam als zelfstandig psychotherapeut. Doorheen de jaren heeft zij dit gecombineerd met verschillende jobs : Zij heeft de kans gekregen om als coördinator de opvoedingswinkel in Leuven mee op te starten, zij heeft enkele jaren gewerkt als docente psychologie in het volwassenonderwijs en vervulde de job van leerlingbegeleidster in het secundair onderwijs.

Doelgroep:

Karin Van Huyck werkt zowel met kinderen, jongeren als ouders.

De thema’s die zij opneemt binnen de praktijk van Dr. Van Campen zijn de volgende: zelfbeeld en zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, emotieregulatie, rouw -en echtscheidingverwerking, angsten, depressie, gedragsmoeilijkheden, ontwikkelingsstoornissen zoals ADD/ADHD/autisme, executieve functie-ontwikkeling , leren leren, allerlei opvoedings-en ontwikkelingsgerelateerde thema’s .

Aanbod:

  • individuele psychotherapie
  • opvoedingsondersteuning
  • psycho-educatieve groepstrainingen: sociale vaardigheden (lagere schoolleeftijd, jongeren) en sociaal -cognitieve vaardigheidstraining    ( 5 tot 8 jaar)
  • mindfullnesstraining

Afspraken:

Bij eerste aanmeldingen verloopt het maken van afspraken steeds na een telefonisch contact/ inschatting bij Dr. Van Campen (bij voorkeur tijdens de telefonische spreekuren ma. 8u30-9u30 & do. 12u00-13u00).

Betaling:

U betaalt 60 euro per sessie, 21% BTW inbegrepen (GEEN BANCONTACT).  De meeste mutualiteiten betalen
een gedeelte van dit bedrag terug voor een aantal sessies en voorzien een attest voor psychotherapie. Raadpleeg hiervoor de website van uw mutualiteit.

Contact:

  0475 29 20 39
cpoinfo@scarlet.be


 
  ©2015 webdesign by MC