Dr Yvette Van Campenyvette

Kinderpsychiater, gezins- en relatietherapeut

 
   
 

Opleiding:

Dokter Yvette van Campen is sinds 2003 afgestudeerd als kinder- en jeugdpsychiater aan de KULeuven. Haar opleiding volgde zij gedeeltelijk in België, en gedeeltelijk in Nederland ( UMC Utrecht). Naast kennis over algemene kinder- en
jeugdpsychiatrie deed zij daarbij ook ervaring op in meer specifieke thema’s zoals genderidentiteitsproblemen, menselijke erfelijkheid, gezinsopnames. Tevens is zij een erkend gezins- en relatietherapeut (NVRG). Zij volgde daarvoor opleiding aan de RINO (Nederland) en de Interactie Academie (Antwerpen). Zij volgt jaarlijks uiteenlopende bijscholingen in kader van accreditatie en om up to date te blijven binnen de eigen disciplines.

Werkervaring:

Van 2003 tot 2008 werkte zij in het Kinderpsychiatrisch Ziekenhuis te Genk (KPC), een dienst voor kortdurende ( crisis) opnames. Hier werkte zij o.a. poli klinisch, alsook in een residentiële setting, in de dagbehandeling en in het out-reaching team. Sinds 2008 heeft zij een privépraktijk te Tienen. In de praktijk werkt zij samen met zowel een psycholoog alsook met een psychotherapeut. Daarnaast wordt er samengewerkt met andere disciplines, zoals logopedisten en kinesisten etc.

Betaling

Dr. Y. van Campen is volledig geconventioneerd en werkt dus volgens de officiële tarieven van het RIZIV. De raadplegingen
worden grotendeels terugbetaald. De tarieven zijn op te vragen bij het RIZIV of via uw ziekenfonds. Dr. van Campen
hanteert ook het derde betalerssytseem, waarbij u alleen het remgeld moet betalen (variërend van 8 tot 18 euro).

Wat brengt u best mee?

1. Omwille van bovenvermelde redenen neemt u een verwijsbrief van uw huisarts of kinderarts mee.
2. U neemt een identiteitskaart of Kids-ID van het kind mee. Indien dit niet beschikbaar is kan een geel klevertje van de mutualiteit ook gebruikt worden. Deze gegevens zijn nodig omwille van administratieve redenen en om betaling via derde betalersregeling mogelijk te maken.

 


 

  ©2015 webdesign by MC